Samenhang is het toverwoord

Het genereren van omzet valt of staat met een goed afgestemd totaalconcept van marketing, sales, communicatie en vormgeving.

Maar waar begin je? Met de Marketing? Sales? Communicatie? Vormgeving? Een websitebouwer is zo gevonden en een e-book(je) over marketing is zo gedownload, maar je bent er niet met een eenzijdige insteek. En het resultaat van dit alles is net zo sterk als de zwakste schakel. 

Het liefst zou je een marketeer, een marktanalist, een grafisch vormgever, een tekstschrijver, een webbouwer, een salesmanager en een verkoop binnendienst medewerker inhuren om de basis voor meer resultaat nu eens goed neer te zetten. Maar hoe krijg je dat georganiseerd en bekostigd? De bomen en het bos…

Wij hebben een uniek totaalconcept ontwikkeld waarmee wij samen met jou in een korte doorlooptijd de Marketing, Sales, Communicatie en Vormgeving in samenhang met elkaar oppakken en voor jou winstgevend maken.


Het concept

Samen gaan we aan de slag met het doordachte en bewezen MSCV 10-stappenplan. Het eindresultaat is volgens onze klanten altijd rendabel en succesvol. Niet in de laatste plaats door onze meer dan 35 jaar professionele B2B ervaring met top 100 organisaties en de 5 hands-on één-op-één workshops. Dit alles zal jou in een duidelijk proces naar concreet resultaat begeleiden.

 

Hoe lang?

De doorlooptijd van de 10 stappen is gemiddeld 6 weken, maar anders mag ook. De Vrije Lansiers maakt gebruik van een gebruiksvriendelijk online platform en bijbehorende app waarmee de onderlinge communicatie efficiënt verloopt. Handig wanneer je even vast zit of vragen hebt.

En dan?

Je staat na deze 10 stappen gegarandeerd op eigen benen en we bieden je desgewenst ook de ondersteuning op lange termijn. Met een aantrekkelijk geprijsde strippenkaart kun je ondersteuning krijgen bij zowel het onderhoud van je website als bij het sparren over nieuwe dienstverlening of hulp bij het schrijven van een winnende offerte of onderscheidende presentatie.

 

Maak nu een afspraak om samen een goede kop koffie te drinken. Wij leggen je dan uit hoe wij samen met jou zorgen dat je weer (meer) opdrachten binnenhaalt en je omzet verhoogt.

 

Omdat je weet dat het beter kan.

 

Mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-23 80 24 05


MSCV 10-stappenplan 

In 10 stappen tillen we jouw bedrijf naar een hoger plan

1. Intakegesprek

De persoonlijke klik is belangrijk. Wij horen graag wat jouw doelstellingen voor je bedrijf zijn. Waar je passie ligt, wat je drijft en motiveert.
Samen bepalen we je missie en visie.

2. PMC's vaststellen

Wat doe jij specifiek voor wie? Alles voor iedereen? Niemand wil iedereen zijn.
Samen formuleren we 3 tot 5 Product-Markt Combinaties waar jij 80% van je omzet uit gaat halen.

3. Persona's creëren

Wie is jouw gewenste, optimale klant en waar vind je hem? Geef je klant een gezicht d.m.v. een creatief associatief proces.

4. 1 op 1 Workshop Klantwaarde

Waarom zou iemand klant bij jou worden en niet bij je concurrent? Een verhelderende 1 op 1 workshop over wat jou en je business case uniek maakt.

5. Huisstijl

Een beeld zegt meer dan duizend woorden? Jazeker. Maak een overtuigende eerste indruk met een fraaie en effectieve huisstijl.

In 10 stappen naar meer omzet

6. Website

Ook een overtuigende tweede indruk maken? Wij maken voor jou een website die de doorslag geeft. Heb je al een website? Dan optimaliseren we die samen.

7. 1 op 1 Workshop acquisitie

Alles in stelling gebracht? Nu gaat het echte werk beginnen: je leert hoe je meer omzet kunt genereren door zelf gericht klantafspraken te maken.

8. Workshop salesgesprek

Inmiddels een agenda vol afspraken? Nu leer je hoe je een blijvende relatie met je klant aangaat en hoe je aan tafel bij de potentiële klant de opdracht binnenhaalt.

9. Sales-Kit

Behoefte aan meer? Samen bepalen we of je baat hebt bij extra materiaal als folders, flyers of bijv. een nieuwsbrief. Ook social media en SEO behoren hiertoe.

10. Workshop salestools

Heb je alle tools voor omzetgroei in handen? Bijna! Wij leren je tot slot optimaal zichtbaar te worden op LinkedIn en de juiste potentiële klanten te vinden en benaderen met LinkedIn Salesnavigator. Je leert hot leads via je website te spotten en je toekomstige omzet te managen in een handige online CRM tool.

 

EN DAN?

Je staat na deze 10 stappen gegarandeerd op eigen benen, maar we bieden je ook de ondersteuning op lange termijn. Met een aantrekkelijk geprijsde De Vrije Lansiers strippenkaart kun je altijd ondersteuning krijgen bij zowel het onderhoud van je website als bij het sparren over nieuwe dienstverlening of hulp bij het schrijven van een winnende offerte of presentatie.

 

Wat is je concrete resultaat?

 

 


  

Bel ons op 06-23 80 24 05
of stuur ons een mail 

 


Privacyverklaring

Privacyverklaring 

 

Net als jij vinden wij privacy belangrijk en willen wij ook dat er veilig met onze persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij spannen ons dan ook tot het uiterste in om veilig en verantwoord met jouw persoonsgegevens om te gaan.

 

Als je via het contactformulier op de website of rechtstreeks per mail of telefoon contact met De Vrije Lansiers hebt opgenomen en hieruit een afspraak, vervolgafspraak of opdracht volgt, zal De Vrije Lansiers uitsluitend dan je voor- en achternaam, emailadres, telefoonnummer en bedrijfsnaam opslaan voor correspondentiedoeleinden, die passend zijn bij een opdrachtnemer-opdrachtgever relatie. Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor directe afhandeling van je contactverzoek en contact tijdens een lopende opdracht.

 

Je hebt het recht de persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, of te laten verwijderen. Desgewenst en op jouw aangeven kunnen deze gegevens per direct of na afloop van de opdracht verwijderd worden. Niemand anders dan De Vrije Lansiers (Tim Bakker en Hilde Pruis) hebben toegang tot deze contactgegevens. Je gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van je contactgegevens gegarandeerd is en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder je uitdrukkelijke toestemming of verzoek hiervoor (bijvoorbeeld een doorverwijzing of nieuwe opdracht). Je voor- en achternaam in combinatie met je telefoonnummer worden bewaard op een met vingerafdruk beveiligde telefoon. De Vrije Lansiers verwijdert contactgegevens die niet meer nodig zijn.

 

Voor de hosting van deze website en het beheer van de contactgegevens maakt De Vrije Lansiers gebruik van Yourhosting als verwerker. (Zie Verwerkersovereenkomst Yourhosting).