Schrijf je nu in voor de Expert Workshop 'In 10 stappen naar meer omzet'

Leer hoe je door het zelf oplijnen van je Sales & Marketing meer en betere opdrachten binnenhaalt.

 

Je bent ZPP'er, je bent goed in je vak en je weet dat je Sales & Marketing beter kan. Wil je er meer uithalen dan tot dusver het geval is? Ben je toe aan meer en beter passende opdrachten? Schrijf je nu via het contactformulier hieronder in. ↓

 

Wanneer & waar?

Kom op donderdag 31 januari 2018 van 16.00-17.30 naar de Expert Workshop 'In 10 stappen naar meer omzet' in het Launchcafé in Groningen-centrum.

Hier krijg je in slechts 1,5 uur de handvatten aangereikt hoe je dit nu eindelijk in 10 stappen voor elkaar krijgt, inclusief vele tips & tricks. Voor een hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd.

 

Je investering?

De investering die je als ZZP'er doet is slechts € 35,- ex. btw òf je mag er ook voor kiezen om in ruil voor de Workshop een boek te geven dat jou veel gebracht heeft in je persoonlijke of zakelijke ontwikkeling.

Laat je omzet niet langer van toeval afhangen, maar krijg eindelijk grip op de zaak!

 

Schrijf je nu hieronder in. ↓ 

 

 


Meld je nu aan voor de workshop! 

 


Privacyverklaring

Privacyverklaring 

 

Net als jij vinden wij privacy belangrijk en willen wij ook dat er veilig met onze persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij spannen ons dan ook tot het uiterste in om veilig en verantwoord met jouw persoonsgegevens om te gaan.

 

Als je via het contactformulier op de website of rechtstreeks per mail of telefoon contact met De Vrije Lansiers hebt opgenomen en hieruit een afspraak, vervolgafspraak of opdracht volgt, zal De Vrije Lansiers uitsluitend dan je voor- en achternaam, emailadres, telefoonnummer en bedrijfsnaam opslaan voor correspondentiedoeleinden, die passend zijn bij een opdrachtnemer-opdrachtgever relatie. Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor directe afhandeling van je contactverzoek en contact tijdens een lopende opdracht.

 

Je hebt het recht de persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, of te laten verwijderen. Desgewenst en op jouw aangeven kunnen deze gegevens per direct of na afloop van de opdracht verwijderd worden. Niemand anders dan De Vrije Lansiers (Tim Bakker en Hilde Pruis) hebben toegang tot deze contactgegevens. Je gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van je contactgegevens gegarandeerd is en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder je uitdrukkelijke toestemming of verzoek hiervoor (bijvoorbeeld een doorverwijzing of nieuwe opdracht). Je voor- en achternaam in combinatie met je telefoonnummer worden bewaard op een met vingerafdruk beveiligde telefoon. De Vrije Lansiers verwijdert contactgegevens die niet meer nodig zijn.

 

Voor de hosting van deze website en het beheer van de contactgegevens maakt De Vrije Lansiers gebruik van Yourhosting als verwerker. (Zie Verwerkersovereenkomst Yourhosting).