Jij bent een ondernemer die een goede dienstverlening biedt en dit zelf ook weet. Jouw bedrijf is meer dan alleen een goed idee. Je hebt een visie, je werkt hard en bent niet bang om te investeren. Je bent goed in je vak en je bedrijf heeft duidelijk potentie. 

De laatste tijd zit het alleen een beetje tegen. Een paar opdrachten zijn niet gevallen. In de goede tijden ben je vergeten om aan acquisitie te doen. En nu is de salesfunnel en opdrachtenportefeuille leger dan gewenst.

Geen paniek!

Wij helpen jou.

Samen gaan we zorgen dat je snel weer (en meer) opdrachten binnenhaalt. Met een goed afgestemd totaalconcept van marketing, sales, communicatie en vormgeving.

Waarom wij?

Tim Bakker heeft bedrijfskunde gestudeerd in Groningen en heeft aansluitend in verschillende markten meer dan 25 jaar marketing- en saleservaring opgedaan, zowel bij Top 100 organisaties en de laatste 5 jaar met en voor zzp'ers. Tim is een enthousiasmerende kerel met een hands-on mentaliteit die graag mensen helpt om eruit te halen wat erin zit.

Hilde Pruis heeft grafische vormgeving aan de Kunstacademie Minerva in Groningen gestudeerd en aansluitend Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de RUG. Hilde is een creatieve dame en mensen mens, die haar creativiteit graag aanwendt om de samenhang te creëren tussen vorm en inhoud.

Weten hoe?

 

Dit doen wij voor jou

 

 


  

Bel ons op 06-23 80 24 05
of stuur ons een mail 

 


Privacyverklaring

Privacyverklaring 

 

Net als jij vinden wij privacy belangrijk en willen wij ook dat er veilig met onze persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij spannen ons dan ook tot het uiterste in om veilig en verantwoord met jouw persoonsgegevens om te gaan.

 

Als je via het contactformulier op de website of rechtstreeks per mail of telefoon contact met De Vrije Lansiers hebt opgenomen en hieruit een afspraak, vervolgafspraak of opdracht volgt, zal De Vrije Lansiers uitsluitend dan je voor- en achternaam, emailadres, telefoonnummer en bedrijfsnaam opslaan voor correspondentiedoeleinden, die passend zijn bij een opdrachtnemer-opdrachtgever relatie. Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor directe afhandeling van je contactverzoek en contact tijdens een lopende opdracht.

 

Je hebt het recht de persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, of te laten verwijderen. Desgewenst en op jouw aangeven kunnen deze gegevens per direct of na afloop van de opdracht verwijderd worden. Niemand anders dan De Vrije Lansiers (Tim Bakker en Hilde Pruis) hebben toegang tot deze contactgegevens. Je gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van je contactgegevens gegarandeerd is en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder je uitdrukkelijke toestemming of verzoek hiervoor (bijvoorbeeld een doorverwijzing of nieuwe opdracht). Je voor- en achternaam in combinatie met je telefoonnummer worden bewaard op een met vingerafdruk beveiligde telefoon. De Vrije Lansiers verwijdert contactgegevens die niet meer nodig zijn.

 

Voor de hosting van deze website en het beheer van de contactgegevens maakt De Vrije Lansiers gebruik van Yourhosting als verwerker. (Zie Verwerkersovereenkomst Yourhosting).