Doorloop je het hele MSCV-traject, dan is de totale investering € 3975,- ex. btw.*

Dit bedrag is inclusief begeleiding, gebruik van ons online platform, 5 marketing & sales workshops, ontwerpen van een professionele huisstijl incl. logo, brochure/flyer en tevens ontwerp en bouw website.

Gespreid betalen

Daarnaast willen wij je de mogelijkheid bieden om het bedrag desgewenst in 3 handige maandelijkse termijnen te betalen.

Een aanbieding dus waar jij als freelancer écht wat aan hebt.


De kleine lettertjes:

  • De eerste termijn betaal je bij aanvang van de opdracht. De tweede termijn één maand na aanvang en de derde termijn twee maanden na aanvang van de opdracht.
  • Vormgeving is inclusief correcties (fair use) en exclusief drukwerk. Aflevering op locatie mogelijk en bij de prijs inbegrepen.
* Het is mogelijk om onderdelen te laten vervallen, of onderdelen toe te voegen. Neem voor een maatwerkofferte contact met ons op.
* Op alle opdrachten zijn de Algemene voorwaarden van De Vrije Lansiers van toepassing.

 

 


  

Bel ons op 085 - 200 74 85 of stuur ons een mailtje. 

 


Privacyverklaring

Privacyverklaring 

 

Net als jij vinden wij privacy belangrijk en willen wij ook dat er veilig met onze persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij spannen ons dan ook tot het uiterste in om veilig en verantwoord met jouw persoonsgegevens om te gaan.

 

Als je via het contactformulier op de website of rechtstreeks per mail of telefoon contact met De Vrije Lansiers hebt opgenomen en hieruit een afspraak, vervolgafspraak of opdracht volgt, zal De Vrije Lansiers uitsluitend dan je voor- en achternaam, emailadres, telefoonnummer en bedrijfsnaam opslaan voor correspondentiedoeleinden, die passend zijn bij een opdrachtnemer-opdrachtgever relatie. Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor directe afhandeling van je contactverzoek en contact tijdens een lopende opdracht.

 

Je hebt het recht de persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, of te laten verwijderen. Desgewenst en op jouw aangeven kunnen deze gegevens per direct of na afloop van de opdracht verwijderd worden. Niemand anders dan De Vrije Lansiers (Tim Bakker en Hilde Pruis) hebben toegang tot deze contactgegevens. Je gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van je contactgegevens gegarandeerd is en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder je uitdrukkelijke toestemming of verzoek hiervoor (bijvoorbeeld een doorverwijzing of nieuwe opdracht). Je voor- en achternaam in combinatie met je telefoonnummer worden bewaard op een met vingerafdruk beveiligde telefoon. De Vrije Lansiers verwijdert contactgegevens die niet meer nodig zijn.

 

Voor de hosting van deze website en het beheer van de contactgegevens maakt De Vrije Lansiers gebruik van Yourhosting als verwerker. (Zie Verwerkersovereenkomst Yourhosting).