Tim Bakker

 

TIM BAKKER

 

Tim Bakker heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aansluitend heeft hij in verschillende sectoren meer dan 20 jaar marketing- en saleservaring opgedaan. Hij werkte zowel voor Top 100 organisaties als de laatste 5 jaar ook voor zzp'ers. Tim is een enthousiasmerende persoon met een hands-on mentaliteit. Hij helpt je graag om eruit te halen wat erin zit.

 

 

KOM MEER TE WETEN OVER TIM

Hilde Pruis

 

HILDE PRUIS

 

Hilde Pruis heeft grafische vormgeving gestudeerd aan de Kunstacademie Minerva in Groningen en aansluitend Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de RUG.
Hilde is een echte creatief en mensen-mens. Zij wendt haar creativiteit graag aan om samenhang te creëren tussen vorm en inhoud, waardoor jouw boodschap luid en duidelijk overkomt.

 

 

KOM MEER TE WETEN OVER HILDE

 

 

 

 


  

Bel ons op 06-23 80 24 05
of stuur ons een mail 

 


Privacyverklaring

Privacyverklaring 

 

Net als jij vinden wij privacy belangrijk en willen wij ook dat er veilig met onze persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij spannen ons dan ook tot het uiterste in om veilig en verantwoord met jouw persoonsgegevens om te gaan.

 

Als je via het contactformulier op de website of rechtstreeks per mail of telefoon contact met De Vrije Lansiers hebt opgenomen en hieruit een afspraak, vervolgafspraak of opdracht volgt, zal De Vrije Lansiers uitsluitend dan je voor- en achternaam, emailadres, telefoonnummer en bedrijfsnaam opslaan voor correspondentiedoeleinden, die passend zijn bij een opdrachtnemer-opdrachtgever relatie. Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor directe afhandeling van je contactverzoek en contact tijdens een lopende opdracht.

 

Je hebt het recht de persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, of te laten verwijderen. Desgewenst en op jouw aangeven kunnen deze gegevens per direct of na afloop van de opdracht verwijderd worden. Niemand anders dan De Vrije Lansiers (Tim Bakker en Hilde Pruis) hebben toegang tot deze contactgegevens. Je gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van je contactgegevens gegarandeerd is en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder je uitdrukkelijke toestemming of verzoek hiervoor (bijvoorbeeld een doorverwijzing of nieuwe opdracht). Je voor- en achternaam in combinatie met je telefoonnummer worden bewaard op een met vingerafdruk beveiligde telefoon. De Vrije Lansiers verwijdert contactgegevens die niet meer nodig zijn.

 

Voor de hosting van deze website en het beheer van de contactgegevens maakt De Vrije Lansiers gebruik van Yourhosting als verwerker. (Zie Verwerkersovereenkomst Yourhosting).